Monday, 4 June 2012

IDEA MOOD BERGABUNG MELETOPPSSS!!!

Salam Semua... diharap semuanya sihat dan sentiasa dibawah rahmat ALLAH SWT...

untuk amaran awal!!: entri kali ni sangat tak berfaedah.... dan sekadar untuk melepaskan rasa nak menhapdate blog comelku ini.....

untuk menulis atau mengarang sesuatu... kita seharusnya mempunyai BAHAN atau CERITA yang ingin dikongsikan, IDEA untuk menulis dengan gaya penulisan yang menarik agar tidak hambar dan yang paling penting MOOD mengarang yang sangat tinggi agar tenaga positif pada penulisan tersebut akan terus sampai kepada si pembaca....

sekiranya penulisan kita hanyalah dalam keadaan acuh tak acuh maka terhasilah entri sebegini.... hahahahahahaha.....

sori gengku sekalian... aku sebenarnya ada banyak cerita nak kongsi dengan u'ollss... tapi i dalam proses mengumpul gambar-gambar yang akan menyebabkan u'ollss muntah darah.... hehehehe... so, berharap sangat u'olls bersabar ye... (statement tak boleh blah kan....)

daaaaa semua.... Insyaallah kita akan bertemu dientri yang lebih ber"ISI" macam tuan dia... hahahahhaa..... ma'asalammah..... >,<....

2 comments:

Jangan Shy-Shy Cat la erk..silalah tulis comment anda yang bernas tu...